Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:58

رول گوشت و فلفل

رول گوشت و فلفل

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت استیکی، به ضخامت 2 سانتی‌متر برش‌خورده........................ 400 گرم

ورچستر شایر تا................. 2 قاشق سوپ‌خوری

دانه موستارد (بذر خردل)............... 2 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک.............. 1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز کوچک..................... 1 عدد

روغن مایع....................... 3-4 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده.......................... به مقدار لازم

 

طرز تهیه

گوشت را داخل نایلون گذاشته و 20 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس خارج کرده و به اسلایس‌های نازک برش بزنید. ورچستر شایر و دانه موستارد را با هم مخلوط کرده و با مخلوط حاصل‌شده گوشت را طعم‌دار کنید و با درِ بسته به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. فلفل‌ها را داخل آب‌جوش یا در مایکروویو قرار دهید تا حدی که کمی نرم شوند، سپس برش‌های یکسان بزنید. از هر دو رنگ فلفل روی هر اسلایس از گوشت گذاشته و بعد رول کنید و به وسیله خلال چوبی محکم کنید. قبل از سرو روغن را گرم کرده و رول‌ها را سرخ کنید، هنگام سرخ‌کردن روی آن‌ها نمک و فلفل بپاشید و پس از خوش‌رنگ‌شدن همراه با برگ تربچه و سس فلفل قرمز و یا با دیپ مورد نظر سرو نمایید.

نکته: می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای به رنگ‌های مورد نظر استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیرول گوشت و فلفلطرز تهیه رول گوشت و فلفل تعداد بازديد: 615 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است