Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:12

پاستا پر شده با پنير

پاستا پر شده با پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پاستا (ماکارونی) پنه ساده................نيم كيلو

پياز متوسط.................يك عدد، نگيني خرد شده

گوشت چرخ شده....................150 گرم

هويج فرنگي...................يك عدد، رنده شده

پيازچه و گشنيز...............يك دسته كوچك

نمك، فلفل.................به ميزان لازم

پنير ورقه‌اي .................3 ورق، زرد رنگ

روش‌تهیه

پاستا را در آب‌جوش با كمي روغن و نمك بپزيد در حدي كه نرم شود. سپس پياز را در تابه‌اي با روغن تفت دهيد تا نرمشود.

گوشت را اضافه كرده، مخلوط كنيد. نرم كه شد هويج‌فرنگي را اضافه كنيد. در آخر پيازچه و گشنيز را اضافه و مخلوط كنيد نمك و فلفل آن را اندازه كرده، بگذاريد كمي سرد شود. از اين مواد داخل ماكاروني‌ها را دانه‌دانه پر كنيد با دقت كه خرد نشود سعي كنيد هر كدام از ماكاروني‌ پر شده سبز و قرمز و سفيد باشد با پيازچه و گشنيز و هويج سپس در ظرف دلخواه بچينيد. پنيرها را روي ماكاروني‌ها چيده و در فر با حرارت 180 درجه‌ي سانتي‌گراد بگذاريد تا كمي طلايي شود.

برچسب ها: پاستاطرز تهیه پاستاگشنیزپاستا پنیریپاستا پر شده با پنير تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است