Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 00:28

نودل قارچ

نودل قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

7 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر

آرد.....................250 گرم

نمک........................یک دوم قاشق چایخوری

کره...................120 گرم

زرده تخم مرغ................2 عدد

شیر..................به میزان لازم

 

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده......................150 گرم

نمک و فلفل.......................به میزان لازم

کره.......................یک قاشق سوپخوری

قارچ....................یک‌دوم پیمانه، خرد شده

پیاز متوسط...................یک عدد، نگینی خرد شده

رب گوجه فرنگی....................2 قاشق سوپخوری

سس تند گوجه..................2 قاشق مرباخوری

پاستای شکل دار......................یک پیمانه

سیر......................2 حبه

روش‌تهیه

آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید، کره خرد شده را روی آرد بریزید و با کف دست ماساژ دهید زرده های زده شده را کم کم و با دست به خورد آرد بدهید. شیر را نیز کم کم اضافه کرده و با دست مواد را خمیر کنید خمیر نباید زیاد شل باشد و به دست بچسبد. خمیر آماده را در نایلون به مدت 30 دقیقه در دمای معمولی استراحت دهید. خمیر را باز کرده، به مربع های 4 یا 5 سانتی برش داده در مرکز آن یک قاشق از مایه آماده شده ذیل بگذارید و مانند بقچه ببندید به طوری که نوک هر 4 ضلع به هم چسبیده و رو به بالا باشد و بعد در روغن فراوان داغ شده (شناور) سرخ کنید.

طرز تهیه مواد میانی:

گوشت را به همراه نمک و فلفل در کره تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس قارچ ورقه شده را اضافه و همراه با گوشت تفت دهید تا آب آن جمع شود، بعد پیاز سرخ کرده، رب گوجه‌فرنگی و سس تند گوجه را با گوشت کاملاً مخلوط کنید، زمانی که از روی حرارت برداشتید پاستای پخته و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.  توجه داشته باشید در این دستور سیر باید بعد از پخت به صورت خام در مواد رنده شود.پاستا را به مدت 7 دقیقه در آب جوشان و نمک بجوشانید تا پخته شود. در اینجا به جای نودل از پاستا استفاده شده است.

برچسب ها: نودلنودل قارچطرز تهیه نودل قارچ تعداد بازديد: 627 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است