Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 02:54

کوردن بلو

کوردن بلو

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ................. 4نصفه

نمک و فلفل.................به میزان لازم

پنیر ورقه‌ای...............1 بسته

ژامبون............... 4 ورق

تخم‌مرغ همزده...............2 عدد

کورن فلکس خرد کرده...............به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن................به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

هر سینه را به آرامی برش بزنید، به شکلی که در انتها از هم جدا نشود. آن‌گاه روی تخته کار قرار دهید. حالا رویش را با کیسه فریزر بپوشانید و با استیک‌کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود. سینه‌ها را به همین شکل آماده کنید. سپس با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. روی نیمی از سینه دو ورق پنیر قرار دهید و رویش یک ورق ژامبون بگذارید. مجددا روی ژامبون 2 ورق پنیر قرار دهید. اینک نیمه آن را روی پنیر برگردانید و با دست خوب بفشارید. اطراف آن را صاف کنید و اضافی‌هایش را با کارد تیز ببرید تا به شکل مستطیل منظمی درآید. در سلفون بپیچید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود. اکنون هر کدام را با تخم‌مرغ آغشته کنید و در پودر کورن‌فلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهکوردن بلوطرز تهیه کوردن بلو تعداد بازديد: 454 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است