Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 16:11

كوكوی تره و پيازچه

كوكوی تره و پيازچه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

تره 400 گرم

پيازچه 10 ساقه

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك‌چهارم قاشق چايخوری

روغن 4 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

تره و پيازچه را تميز كرده، روی حوله آشپزخانه پهن كنيد تا رطوبت آن گرفته شود. آن‌گاه آن را ريز خرد كنيد و در كاسه مناسبی بريزيد حالا تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اينك روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس مايه كوكو را در تابه ريخته سطح آن را صاف كنيد و با حرارت ملايم بپزيد. حالا آن‌را زير و رو كنيد، تا دو طرف كوكو برشته شود.

برچسب ها: انواع کوکوکوکوی سبزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشکوکوی تره و پیازچه تعداد بازديد: 1871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است