Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 11:19

برگر سبزیجات

برگر سبزیجات

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سویای ریز 100 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

نمک، فلفل و پاپریکا به میزان لازم

 

پنیر سفید خرد کرده 50 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

بلغور گندم 150 گرم

 

آب گوجه فرنگی (500 میلی لیتر) 2 پیمانه

 

چیلی خرد کرده 1 قاشق چایخوری

 

سبزی معطر خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

(جعفری و گشنیز)

 

سیر له کرده 2 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

سویا را ده دقیقه در آب سرد بخیسانید و با پیاز چرخ کنید. آن‌گاه نمک، فلفل، پاپریکا و پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا از مایه فراهم کرده، 4 برگر بسازید و در روغن زیتون سرخ کنید.

سپس بلغور را همراه با آب گوجه‌فرنگی، چیلی، قدری نمک، سبزی معطر و سیر، درون ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 15دقیقه، روی اجاق بپزید.

حالا برگر‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با خوراک بلغور میل کنید.

 

برچسب ها: برگرآشپزی بدون گوشتبرگر سبزیجاتبرگر گیاهیبرگر بدون گوشت تعداد بازديد: 1051 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است