Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 13 تیر 1399 - 17:18

بروکلی پنیری

بروکلی پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

نمک.............. به میزان لازم

گلچه کلم براکلی..................  3 پیمانه

تخم‌مرغ همزده .................. 1 عدد درشت

پنیر موزارلای دالیا.............. یک‌ونیم پیمانه

سیر له کرده ..................2 حبه

جعفری خرد کرده............... یک قاشق سوپخوری

پودر آویشن............... یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن............... به میزان لازم

پنیر موزارلای دالیا .....................(اضافی) 1 پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزار منش

 

روش‌تهیه

در قابلمة مناسبی آب را بجوش آورید. آن‌گاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید. حالا براکلی‌ها را در آب جوش 30 ثانیه قرار دهید و در صافی بریزید، سپس پس از خنک شدن آن را ریزتر کنید. اینک در ظرف مناسبی براکلی، تخم‌مرغ، پنیر، سیر، جعفری و پودر آویشن را مخلوط کنید. سپس تابة نچسبی را روی حرارت بگذارید، قدری روغن بریزید، آنگاه مایه فراهم کرده را در تابه ریخته و رویش را با پنیر اضافی بپوشانید سپس در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی گردد، حالا آن را به دلخواه برش بزنید.

برچسب ها: اعظم گلزار منشغذاهای رژیمیکلم بروکلیبروکلی پنیریطرز تهیه بروکلی پنیری تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است