Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:59

كباب ماهي شوريـــده با كامكوات

كباب ماهي شوريـــده با كامكوات

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4  نفر

فيله‌ي ماهي شوريده ...................  600 گرم

ليموترش...............  1 عدد

گوجه‌فرنگي مينياتوري................  600 گرم

كامكوات چهار قاچ كرده............ 200 گرم

سير ريز خرد كرده ..............2 حبه

جعفري ريز خرد كرده................ نصف يك دسته‌ي كوچك

روغن زيتون.................60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

نمك و فلفل ............به ميزان لازم

كاهوي خرد كرده............... 2 پيمانه

آشپزباشی - فاطمه درويش:

روش تهیه

هشت سيخ چوبي را در آب بخيسانيد تا هنگامي كه روي آتش قرار مي‌گيرند، نسوزند! ماهي را بشوئيد و با هوله‌ي كاغذي آشپزخانه خشك كنيد. آن‌گاه آن را مكعبي خرد كنيد و كنار بگذاريد. سپس پوست ليمو را رنده كنيد و آبش را بگيريد و نگه داريد. حالا ماهي، گوجه‌فرنگي و كامكوات را به‌طور يك در ميان، به سيخ بكشيد. پوست ليمو، سير، جعفري و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و به مدت تقريبي 2 ساعت، ماهي را در اين مخلوط نگه داريد. اكنون روي ماهي نمك و فلفل بپاشيد و روي منقل يا كباب‌پز برشته كنيد. اينك كاهو را در ظرف مناسب پذيرائي بريزيد. آبليمو و باقيمانده‌ي روغن زيتون را روي كاهو بريزيد و اندكي نمك و فلفل بپاشيد، آن‌گاه كباب ماهي را كنارش بگذاريد و ميل كنيد.

برچسب ها: کبابماهی کبابماهی شوریدهكباب ماهي شوريـــده با كامكوات تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است