Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:08

اسکالپ  میگو

اسکالپ  میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 2 نفر

سیر له کرده 4 حبه

زنجبیل  رنده کرده یک قاشق سوپخوری

پیاز رنده کرده یک عدد

پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

میگو تمیز کرده 250 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آرد سوخاریبه میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنیبه میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا 

سیر، زنجفیل، پیاز، جوز هندی، سس سویا، آبلیمو، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. 

آن‌گاه میگوها را به آن اضافه کنید و ترکیب نمائید رویش را با سلفون بپوشانید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود، سپس میگوها را دانه دانه در تخم‌مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید دوباره تکرار کنید.

حالا روغن را در تابه مناسبی داغ کنید و میگوها را در آن سرخ کنید اینک اسکالپ میگو را در ظرف مناسبی برای سرو قراردهید.

برچسب ها: غذای دریاییمیگوآشپزباشیشور و شیریناسکالپ  میگومیگو سوخاری تعداد بازديد: 188 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است