Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 23:07

مورنای تن

مورنای تن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره آبکرده 50 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

شیر 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا  150 گرم

کنسرو ماهی تن خرد کرده 2 قوطی

تخم‌مرغ پخته و خردکرده 2 عدد

جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلای اضافی 100 گرم

آشپزباشی - مریم عکاف

کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس از روی حرارت برداشته پنیر، کنسرو ماهی، تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

حالا ظرف مناسبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید،

رویش را با پنیر اضافی بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیتن ماهیشور و شیرینمورنای تن تعداد بازديد: 842 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است