Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:50

ته‌چين ماهي تيلاپيا

ته‌چين ماهي تيلاپيا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 - 6 نفر

برنج مرغوب ايراني.............. 600 گرم (4 پيمانه)

زرده‌ي تخم‌مرغ.............. 4 عدد

ماست پرچرب ............. 180 گرم (سه‌چهارم پيمانه)

نمك...........  به ميزان لازم

زعفران حلكرده............. 4 قاشق سوپخوري

روغن مايع............ 150 ميلي‌ليتر

فيله‌ي ماهي تيلاپيا............... 5 - 6 عدد

سبزي پلو، خرد كرده .............. 250 گرم(تره، شويد، سير تازه و گشنيز)

آشپزباشی - اعظم‌گلزار منش :

 

روش‌تهیه

برنج را بشوئيد، بخيسانيد و در آب جوش بپزيد تا نرم شود. بعد آن را صاف كنيد. آن‌گاه قدري از برنج را كنار بگذاريد و باقيمانده‌اش را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد. حالا زرده‌هاي تخم‌مرغ، ماست، نمك، زعفران و روغن را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. برنج را به آن بيفزائيد و خوب هم بزنيد. سپس ماهي را به شكل اشك ببريد و در مخلوط زعفران و نمك بخوابانيد. ماهي مزه‌دار شده را در ظرف نسوز چربكرده بچينيد و نيمي از مخلوط برنج و ماست را رويش بريزيد و صاف كنيد. اكنون سبزي را به باقيمانده‌ي مخلوط برنج و ماست بيفزائيد و آن را نيز روي ته‌چين بريزيد و صاف كنيد. باقيمانده‌ي برنج سفيد را روي ته‌چين سبزي‌پلو بريزيد و قدري بفشاريد. روي ظرف را با فويل بپوشانيد و ته‌چين را به مدت تقريبي 5/1-2 ساعت، در فر گرم كرده با دماي 081 درجه‌ي سانتيگراد بپزيد. حالا ته‌چين را براي پذيرائي روي ديس مناسبي، برگردانيد.

 

 

خواص  ماهی

ماهي ماده غذايي مفيدي است كه در مناطق شمالي و جنوبي كشورمان يعني مناطقي كه در كنار دريا واقع شده‌اند، جزو مواد اصلي و اساسي برنامه غذايي مردم اين مناطق محسوب مي‌شود. ماهي داراي ارزش تغذيه اي بسيار بالايي است و اكثر مواد مغذي مفيد و ضروري براي انسان را به تنهايي داراست. ولي ويژگي مخصوص ماهي كه آن را بين ساير مواد غذايي حائز اهميت خاص ساخته است، نوع چربي موجود در آن است.

برچسب ها: آموزش آشپزیته چینماهی تیلاپیاته چین ماهی تیلاپیاطرز تهیه ته چین ماهی تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است