Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 03:15

ساوارین میگو

ساوارین میگو

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد 

مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

شیر 125میلی‌لیتر(یک‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ 3 عدد

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری

آرد 300 گرم (2 پیمانه)

کره آبکرده 180 گرم

پنیر خامه‌ای 100 گرم

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

میگو پخته 12 عدد

آشپزباشی - مریم عکاف

مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید.

آن‌گاه به شیر ولرم بیفزائید و در جای مناسبی بگذارید تا فعال شود.

حالا در ظرف مناسبی تخم‌مرغ را به همراه نمک و فلفل 5 دقیقه بزنید.

سپس آرد و مایه خمیر را اضافه کنید و مخلوط نمائید، به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

اینک کره را کم‌کم اضافه کنید و با همزن برقی بزنید سپس قالب‌های دونات را چرب کنید.

حالا نیمی از قالب‌ها را مواد بریزید و ساوارین را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید تا رویشان طلائی شود.

اکنون پنیر خامه‌ای و جعفری را مخلوط کنید و در قیف مخصوص بریزید.

هنگامی که نان‌ها سرد شد، میان آنها شکوفه‌ای از پنیر بزنید و یک عدد میگو رویش قرار دهید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیغذای دریاییآشپزباشیساوارینشور و شیرینساوارین میگودستور تهیه ساوارین میگوروش تهیه ساوارین میگو تعداد بازديد: 884 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است