Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 16:02

قزل‌آلای سوخاری

قزل‌آلای سوخاری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

ماهی قزل‌آلای متوسط   ..............  2 عدد

آبلیمو   ..................  2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل   ...............  به میزان لازم

ادویه مخصوص ماهی (ادویه كاری)  ................  به میزان لازم

زعفران حل شده  ............. 1 قاشق

تخم مرغ ........... 1 عدد

آرد سفید گندم  ...............50 گرم

پودر سوخاری.................  50 گرم

روغن ...........  به میزان لازم

 طرز تهیه :

ماهی را بشویید و تیغ وسط ‌آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمك، فلفل، ادویه و زعفران مزه‌دار كنید. تخم‌مرغ را بشكنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.

برچسب ها: ماهیغذاهای دریاییماهی سوخاریطعمدار کردن ماهیطرز تهیه ماهی سوخاریقزل آلای سوخاریگرفتن بوی زهم ماهیبهترین روش درست کردن ماهی تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است