Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 12:07

بورک میگو

بورک میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز خلالی خرد کرده یک عدد متوسط

روغن به میزان لازم

گوجه فرنگی ریز خرد کرده 2 عدد

میگو خرد کرده 20- 25 عدد

پودر زنجفیل یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آبلیمو یک قاشق چایخوری

خمیر یوفکا  دالیا به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش

پیاز و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلائی شود.

آن گاه  گوجه فرنگی را بیفزائید و حدود 2 دقیقه تفت دهید.

سپس میگو، پودر زنجفیل، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اکنون حرارت را خاموش نمایید و اجازه دهید مواد فراهم کرده خنک شود.

حالا خمیر یوفکا را در سطح میز کار قرار دهید و هر بار به اندازۀ یک قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر  بریزید و آن را رول کنید و در روغن داغ بیندازید تا برشته و طلائی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با میگوآشپزباشیبورکشور و شیرینبورک میگودستور تهیه بورک میگوروش تهیه بورک میگوطرز تهیه بورک میگو تعداد بازديد: 61 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است