Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:12

رولت ماهی

رولت ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

فیلۀ ماهی قزل آلا 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

سرکۀ سفید 3 قاشق سوپخوری

اسفناج بخار پز کرده 6 برگ

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم برای تهیۀ‌سس ماهی

کرۀ آبکرده 30 گرم

سیر له کرده 1 حبه

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

زعفران به میزان لازم

فیلۀ ماهی را با نمک، فلفل، سیر و سرکه مزه دار کنید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

آن گاه روی هر فیله سه برگ اسفناج، خلال بادام و پودر دارچین قراردهید و سس ماهی را رویش بمالید و ماهی را رول کنید.

اینک ماهی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس ماهی

کره، سیر، آبلیمو و زعفران را باهم مخلوط کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با ماهیدستور پخت ماهیآشپزباشیرولت ماهیشور و شیرینزندگی آنلایندستور تهیه ماهی تعداد بازديد: 120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است