Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:39

کیک ماهی سمن با سبزیجات

کیک ماهی سمن با سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیلة ماهی سمن 1 کیلوگرم
آبلیمو 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
نان تست 4 برش
سس مایونز 60 میلی‌لیتر
شوید ریز خرد کرده 50 گرم
جعفری ریز خرد کرده 50 گرم
تخم‌مرغ همزده2 عدد
روغن مایع به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سبزیجات
پیاز خرد کرده1 عدد کوچک
ساقه کرفس خرد کرده1 عدد
کنسرو ذرت250 گرم
فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای خرد کرده1 پیمانه
روغن زیتون100 گرم
سس خردل 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه 60 میلی‌لیتر

آشپزباشی - اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

 ماهی را در تابة مناسبی بگذارید. آن‌گاه رویش آبلیمو و قدری نمک بریزید و به مدت ده دقیقه به‌صورت بخارپز روی حرارت قرار دهید. حالا استخوان و تیغ ماهی را جدا سازید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس نان‌های تست را در دستگاه غذاساز بریزید تا به‌صورت پودر درآید. اینک همراه با مایونز، نمک، فلفل، شوید، جعفری و تخم‌مرغ به ماهی اضافه و مخلوط نمائید. حالا هر بار قدری از مایة فراهم کرده را برداشته، در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید. اکنون کیک‌های سمن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات فراهم کرده سرو نمائید.


روش تهیه سبزیجات
پیاز، کرفس، ذرت، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، سس خردل، نمک، فلفل و سرکه را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: ماهیغذاهای دریاییکیک ماهیماهی سمنکیک ماهی سمن با سبزیجاتطرز تهیه کیک ماهی تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است