Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 26 آبان 1397 - 13:14

ماهی شكم پر سرخكرده | طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی سرخ شده

ماهی شكم پر سرخكرده | طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی سرخ شده

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماهی شكم پر سرخكرده | طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی سرخ شده

ماهی سرخو یا سنگسر (جنوب)  یك عدد (یك كیلوگرم)

 

نمك  به میزان لازم

 

گشنیز خرد كرده  200 گرم

 

شنبلیله خرد كرده  50 گرم

 

روغن مایع  به میزان لازم

 

پیاز داغ  4 قاشق سوپخوری

 

سیر داغ  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز تند  1 عدد

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

آرد 150 گرم

 

پودر فلفل قرمز تند  2 قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی  4 عدد

 

لیموترش  2 عدد

آشپزباشی

 

ماهی شكم پر سرخكرده | طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی سرخ شده

ابتدا پولك‌های ماهی را بگیرید و شكم آن را تا قسمت دم شكاف دهید. آبشش‌ها را بیرون بیاورید و محتویات شكم ماهی را خالی كنید. سپس ماهی را خوب بشوئید و روی آن نمك بپاشید. آن‌گاه به مدت 2 ساعت آن را در یخچال نگه دارید. در تابه‌ای گشنیز و شنبلیله را همراه با روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید.

بعد پیاز داغ و سیرداغ را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید. فلفل سبز را نیز خرد كنید و همراه با قدری نمك و زردچوبه، به مواد درون تابه اضافه كنید. حالا رب گوجه‌فرنگی یا رب انار به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. در كاسه دیگری آرد، فلفل قرمز و قدری زردچوبه را با هم مخلوط كنید و ماهی را در آن بغلتانید تا همه قسمت‌هایش به آرد آغشته شود.

اینك شكم ماهی را با مخلوط سبزی پر كنید و دو طرف آن را در روغن سرخ نمائید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به شكل حلقه‌های متوسط ببرید و آن‌ها را نیز در روغن سرخ كنید. اكنون ماهی را در دیس مناسبی بگذارید و اطراف آن را با گوجه‌فرنگی سرخكرده و حلقه‌های لیموترش، تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با ماهیآشپزباشیماهی شکم پرماهی شكم پر سرخكردهماهی سرخ کرده تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است