Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 19:45

خورش خرفه

خورش خرفه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

خرفه  خرد کرده   1 کیلو

گشنیز خرد کرده   200 گرم

زردچوبه   1 قاشق چایخوری

سیر   1 حبه

رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری

نمک  به میزان لازم

گوشت  قل قلی  200 گرم

لپه پخته  60 گرم

لیمو عمانی خیسانده 4 عدد

آشپزباشی - فرشید فرضیایی

پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود.

آن‌گاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

بعد از کمی تفت دادن، گوشت قل قلی‌ها، لپه و لیمو عمانی را بیفزائید.

اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد

برچسب ها: آشپزباشیغذای ایرانیآشپزی ایرانیآموزش انواع خورشانواع غذا با خرفهانواع خورش ایرانیفرشید فرضیایی تعداد بازديد: 223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است