Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 12:03

ساندویچ بادمجان و موزارلا

ساندویچ  بادمجان و موزارلا

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

نان برگر.............. 4 عدد

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده و سرخکرده...............200 گرم

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده............... 1عدد

پیاز خلالی خرد کرده و سرخکرده..............1 عدد

پنیر موزارلای ورقه ای خرد کرده...................... 200 گرم

برگ ریحان................ به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش :

روش‌تهیه

روی نان‌ها کره بمالید و آن‌ها را درون فر با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10دقیقه برشته کنید. آن‌گاه روی نان‌ها به ترتیب ورقه‌های بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید ساندویچ‌ها را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود.

 

خواص  بادمجان

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند.

بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهساندویچ بادمجان و موزارلاطرز تهیه ساندویچ بادمجان و موزارلاپنیر موزارلای ورقه ای تعداد بازديد: 125 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است