آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روش تهیه
نانها در فر يا در تستر برشته كنيد. آنگاه پوست آووكادو را بگيريد و ورقهاي خرد كنيد. حالا رويش آبليمو بپاشيد تا تغيير رنگ ندهد و قدري نمك و فلفل بزنيد. سپس ساندويچ كلاب را به اين ترتيب آماده كنيد. براي هر ساندويچ 2 ورقه نان سفيد و 2 ورقه نان سبوسدار برداريد. اكنون روي هر نان، قدري پنير خامهاي بماليد و اندكي آووكادو بگذاريد. پس از آن قدري شويد، ميگو، ماهي، كاهو و چاتني آلو رويش قرار دهيد و نانهاي سفيد و سبوسدار را بهطور يك در ميان روي هم بگذاريد.
اينك هر ساندويچ را از وسط نصف كنيد و در ظرف دردار و مناسبي قرار دهيد و در سبد پيكنيك بگذاريد.
يادآوري: از هر نوع چاتني ميتوانيد استفاده كنيد.