Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:43

حُمّص (مقرون به صرفه)

حُمّص (مقرون به صرفه)

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 170 گرم (1 پیمانه)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

آبلیموی تازه یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

 

ارده 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

نخود را از 24 ساعت قبل بخیسانید، بپزید و بعد در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

آن‌گاه پوره‌ی نخود، سیر، روغن زیتون، نمك، فلفل، آبلیمو و ارده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس رویش را بپوشانید و یك‌ساعت در یخچال قرار دهید تا حمص جا بیفتد!

اینك حمص را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با روغن زیتون، لیموترش و فلفل قرمز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمواد لازم حمصروش تهیه حمصآموزش حمصآشپزی با نخودآشپزی با اردهحمص تعداد بازديد: 1388 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است