Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 23:01

خوراك مرغ عسلی

خوراك مرغ عسلی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

مرغ 4 تكه‌ی 100 گرمی 

آب 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

نمك و فلفل به میزان لام

 زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آلو بخارا 5 عدد

آلو سیاه 5 عدد

قیسی 5 عدد

كشمش 150 گرم

كره‌ی اضافی 25 گرم

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه مرغ را در كره تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

سپس آب، نمك، فلفل و زعفران به آن بیفزائید و بگذارید مرغ بپزد.

سپس آلو بخارا، آلو سیاه و قیسی خیسانده را به مرغ بیفزائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد.

حالا كشمش را در كره‌ی اضافی تفت دهید و همراه با پیازداغ درون خوراك مرغ بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآشپزی با مرغآموزش خوراکدستور تهیه خوراکخوراکخوراك مرغ عسلی تعداد بازديد: 438 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است