Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 02:37

رول های ژامبون و پنیر

رول های ژامبون و پنیر

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

نان لواش 200 گرم

 

سس گوجه‌فرنگی 160 گرم

 

برگ‌های ریز و جوان اسفناج 50 گرم

 

پنیر چدار درشت رنده‌كرده 250 گرم

 

ژامبون گوشت 300 گرم

آشپزباشی

 

نان‌های لواش را به قطعات مستطیل شكل 10×20 سانتیمتری ببرید.

آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی را روی نان‌ها بمالید و اسفناج را رویش قرار دهید.

بعد پنیر و ژامبون را بیفزائید و نان را رول كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب و درداری قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولآموزش رولغذای پیک نیکیآشپزباشیرول ژامبونرول پنیر تعداد بازديد: 1982 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است