Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 01:19

تارت بره و بادمجان

تارت بره و بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر تارت به میزان لازم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد

 

زیره‌ی سبز سائیده 2 قاشق چایخوری

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

گوشت بره‌ی  چرخكرده 500 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

گشنیز خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

جعفری خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

بادمجان كبابی‌كرده و خردكرده 150 گرم

 

پنیر سفید سفت و درشت‌خردكرده 60 گرم

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب تارتی با ابعاد 12×35 سانتیمتر را چرب سازید.

حالا، خمیر تارت را در آن پهن نمائید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه طلائی‌رنگ شود، در فر بپزید.

در این فاصله، روغن را در تابه‌ی بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید و فلفل دلمه‌ای، ادویه‌ها و گوشت را به آن بیفزائید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و آبش بخار گردد.

سپس، آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون، تخم مرغ و سبزی‌ها را به گوشت اضافه كنید و هم بزنید. آن‌گاه این مخلوط را روی تارت بریزید و سطح آن را صاف كنید.

اینك، بادمجان و پنیر را رویش قرار دهید و به مدت 12 دقیقه با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد در فر بپزید. بعد از خنك شدن، آن را برش بزنید و میل نمائید. 

روش تهیه خمیر تارت

جهت تهیه‌ی خمیر تارت، 250 گرم آرد الك‌كرده، یك‌چهارم قاشق چایخوری نمك و 150 گرم كره‌ی سرد و خردكرده را با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید.

آن‌گاه 2-4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را ورز ندهید، زیرا كیفیت خود را از دست خواهد داد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش تارتغذای پیک نیکیانواع تارتآشپزباشیتارت برهتارت بادمجان تعداد بازديد: 887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است