Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:32

شنیسل بوقلمون و كورن فلكس

شنیسل بوقلمون و كورن فلكس

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله یا سینه‌ی بوقلمون 600 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

سركه‌ی بالزامیك 3 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر 50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

كورن فلكس  به میزان لازم

 

پنیر پارمزان 100 گرم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا قطعات فیله یا سینه را با چاقوی تیز و مناسب، به ‌صورت ورقه در بیاورید.

بعد هر قطعه را لای كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و با استیك‌كوب بكوبید تا نازك شود.

حالا نمك، سركه‌ی بالزامیك و پوست لیمو‌ی رنده‌كرده را مخلوط سازید و بوقلمون را با آن مزه‌دار كنید.

آن‌گاه به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قطعه‌های بوقلمون را در مخلوط آرد و نمك بغلتانید و در سینی بچینید.

حالا تخم‌مرغ‌ها، شیر و زعفران را با هم مخلوط كنید.

اینك قطعه‌های شنیسل را، ابتدا در این مایه و بعد در مخلوط كورن فلكس و پنیر بغلتانید و در روغن داغ، سرخ نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بوقلمونآشپزباشیشنیسل بوقلمونآموزش شنیتسلانواع شنیسلکورن فلکس تعداد بازديد: 4355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است