Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:06

برنج سرخكرده در املت

برنج سرخكرده در املت

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن سرخ كردنی 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

میگوی پاك كرده 250 گرم

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده 4 ساقه

 

چیلی ریز خرد كرده 2 عدد كوچك

 

زردچوبه 1 قاشق سوپخوری

 

برنج پخته (آبكشی كرده) 250 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

سس ماهی (fish sauce) دو قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 8 عدد

 

آب 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

یك قاشق سوپخوری از روغن را در تابه‌ی گود و مناسبی بریزید و میگوها را در آن تفت دهید. آن‌گاه میگوها را از تابه درآورید و یك قاشق دیگر از روغن را در تابه بریزید و پیازچه و چیلی را در آن تفت دهید. سپس زردچوبه را بیفزائید و قدری تفت دهید تا عطرش بلند شود. حالا برنج را افزوده و اندكی آن را سرخ كنید.

اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط فراهم كرده را به ظرف دیگری منتقل كنید و میگو، آبلیمو و سس را به آن بیفزائید. حالا تخم‌مرغ‌ها و آب را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و هم بزنید. سپس باقیمانده‌ی روغن را در تابه‌ی تمیزی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

آن‌گاه یك‌چهارم از تخم‌مرغ همزده را در تابه بریزید و بپزید. مراقب باشید كه املت در تابه، ‌به طور یكسان پخش شود. به همین ترتیب املت‌های تخم‌مرغ را آماده كنید و در وسط هر یك از آنها، قدری مخلوط میگو و برنج سرخكرده بگذارید.

سپس به كمك كفگیر چهار طرف املت را روی مواد میانی تا كنید و اندكی آن را بفشارید تا باز نشود! دو طرف املت‌ها را سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

یادآوری: می‌توانید برای زرین كردن روی كرپ از مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و قدری زعفران حلكرده استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوبرنج سرخكرده در املتبرنج سرخکردهدستور تهیه برنج سرخکردهاملت تعداد بازديد: 287 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است