Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 09:48

فارفاله با سس قارچ

فارفاله با سس قارچ

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

میگو 16 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده  1 عدد

 

قارچ خرد كرده 100 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده  نصف 1 عدد

 

سس گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

ماست چكیده 2 قاشق سوپخوری

 

خامه  1 قاشق سوپخوری

 

نمك‌وفلفل به میزان لازم

 

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

 

پاستا فارفاله 500 گرم

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

ابتدا میگوها را پاك كنید و بشوئید و با سیر و آبلیمو مخلوط كنید. آن‌گاه به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا میگو مزه‌دار شود. سپس در تابه مناسبی روغن زیتون بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

حال قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه، روی حرارت تند تفت دهید تا قارچ و فلفل قدری نرم شوند. سس گوجه‌فرنگی، ماست چكیده، خامه، نمك، فلفل و پودر آویشن را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. اینك مخلوط قارچ را به این سس بیفزائید و آن را گرم نگه‌ دارید.

 پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد آن را در آبكش بریزید و قدری روغن زیتون به آن اضافه كنید. حال میگوها را به سیخ چوبی بكشید و در روغن تفت دهید تا بپزد. آن‌گاه پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و همراه میگو میل كنید.

یادآوری: قبل از به سیخ كشیدن میگو، سیخ‌ها را به مدت 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید تا هنگام تفت دادن میگو سیخ‌ها نسوزد.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچآموزش پاستاانواع پاستامواد اولیه پاستاطرز تهیه پاستافارفاله با سس قارچآشضپزی با میگو تعداد بازديد: 1271 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است