Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:28

فلافل كدوی‌‌سبز

فلافل كدوی‌‌سبز

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 كدوی سبز رنده كرده 2 پیمانه

نخود پخته 2 پیمانه

برگ گشنیز خرد كرده 2 پیمانه

سیر له كرده 2 حبه

پودر فلفل قرمز (چیلی) 1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

كدوی رنده كرده را همراه با یك دوم قاشق چایخوری نمك، در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه كدو را در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس نخود را پوره كنید و همراه با كدو، گشنیز، سیر، پودر چیلی، تخم‌گشنیز، زیره و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا از مایه فراهم كرده توپ‌های كوچكی بسازید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون فلافل را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: فلافلفلافل كدوی‌‌سبزآموزش فلافلکدو سبزآشپزی با کدو تعداد بازديد: 1969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است