Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:23

پتيله پلو

پتيله پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماش......................يك‌دوم پيمانه

گندم....................يك‌دوم پيمانه

برنج..................3 پيمانه

زعفران، نمك، فلفل و روغن...................به ميزان لازم

رشته پلويي..................يك‌ و يك‌سوم بسته يا 100 گرم

گردو....................10 عدد

كشمش.................1 تا 2 پيمانه

روش‌تهیه

ماش را بپزيد و روي آن آب سرد بريزيد تا پوستش كنده شود.

گندم را بپزيد. آب را جوش بياوريد و برنج و نمك را در آن بريزيد و بجوشانيد. اواخر پخت در 5 دقيقه آخر رشته را اضافه كنيد. گندم و ماش پخته را نیز اضافه كنيد و برنج را در آبكش بريزيد و دم كنيد. كشمش و گردوی نيمكوب را سرخ كنيد و روي برنج را با كشمش، گردو، روغن و زعفران تزيين كنيد.

نکته:

 گندم و ماش را مي‌توانيد لابه‌لاي برنج نيز دم كنيد.

 گردوها را مي‌توانيد نيمكوب نكنيد و بصورت درسته روي برنج را با آن تزيين كنيد.

برچسب ها: انواع پلوطرز تهیهپتيله پلوطرز تهیه پتيله پلو تعداد بازديد: 464 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است