Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 04:25

والک پلو با کوفته قلقلی

والک پلو با کوفته قلقلی

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه والک پلو با کوفته قلقلی

برنج 4 پیمانه

 

گوشت چرخکرده 400 گرم

 

پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن به میزان لازم

 

کره 100 گرم

 

والک تمیز و خرد کرده 750 گرم

 

زعفران حلکرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه والک پلو با کوفته قلقلی:

برنج را بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی گوشت، پیاز، نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید و در تابه مناسبی روغن بریزید. حال از مایه گوشت، کوفته‌ریزه درست کنید و در روغن تفت دهید.

آن‌گاه قدری از کره در قابلمه مناسبی بریزید، برنج، والک و کوفته‌قلقلی را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس باقیمانده کره را روی والک پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بکشید و رویش را با پلوی زعفرانی بیارائید.

 

برچسب ها: پلوی سنتیپلوی ایرانیوالک پلو با کوفته قلقلیوالک پلو با گوشتوالک پلو با قلقلی تعداد بازديد: 1966 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است