Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 20:54

کوکو بادمجان

کوکو بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.

بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم

در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.

سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم.

مقداری روغن داخل ان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد مایه را داخل تابه می ریزیم و مایه را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ شود.

بعد کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.

تعداد بازديد: 4 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است