Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 12:42

كتلت گوشت با پنیر | طرز تهیه کتلت گوشت

كتلت گوشت با پنیر | طرز تهیه کتلت گوشت

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کتلت گوشت با پنیر

نان سفید 4 برش

 

شیر 45 میلی‌لیتر (سه قاشق سوپخوری)

 

گوشت چرخكرده 675 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

آرد سوخاری 50 گرم (دوسوم پیمانه)

 

روغن سرخ كردنی به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی حلقه كرده 2 عدد

 

اورگانو 1 قاشق چایخوری

 

پنیر موزارلا 6 ورق

آشپزباشی

 طرز تهیه کتلت گوشت با پنیر

فر(تاون) را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم نمائید. لبه نان‌ها را جدا كنید و دور بریزید. حالا نان‌های لبه گرفته را همراه با شیر در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت كم بگذارید تا تمام شیر به خورد نان برود. آن‌گاه با پشت چنگال، آن‌ها را با هم تركیب كنید تا مخلوط نرمی به دست آید.

بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك گوشت چرخكرده را، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط نان، شیر، تخم مرغ و كمی نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

سپس، همه مواد را خوب با هم مخلوط سازید و شش عدد كتلت با آن درست كنید. اكنون، آن‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ، به مدت 2 دقیقه سرخ كنید. بعد، كوفته‌ها را در یك ردیف داخل ظرف نسوزی بچینید. روی هر كدام یك حلقه گوجه‌فرنگی قرار دهید و اورگانو، نمك و فلفل روی‌آن بپاشید.

حالا، ورقه‌های پنیر را روی هر كدام قرار دهید و در صورت دلخواه، رویش را با برش‌هائی از گوجه‌فرنگی و ژامبون بیارائید. اینك، كتلت را در فر بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بپزد و پنیر روی آن آب شود. اینك آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکتلتآموزش کتلتآشپزباشیكتلت گوشت با پنیرکتلت گوشتکتلت با پنیر تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است