Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:36

کوکوی کدو سبز و سیب زمینی

کوکوی کدو سبز  و سیب زمینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ هم‌زده 2 عدد

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 250 گرم

کدو سبز رنده کرده 250 گرم

شوید خرد کرده 100 گرم

پنیر موزارلای  رنده‌کرده دالیا 100 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

ادویه کاری یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد 2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1حبه

روغن به میزان لازم

آرد سوخاری یک‌دوم پیمانه

 

 

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

تخم‌مرغ، سیب‌زمینی، کدو، شوید، پنیر موزارلا، نمک و فلفل، ادویه، آرد و سیر را در کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود.

هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه برداشته،‌ در دست فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکوکوطرز تهیه کوکوآشپزباشیکوکوی سیب زمینیشور و شیرینکوکوی کدو سبز و سیب زمینیکوکوی کدو سبزدستور تهیه کوکوی کدو سبز و سیب زمینیروش تهیه کوکوی کدو سبز و سیب زمینی تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است