Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 14:31

کوکوی تن ماهی

کوکوی تن ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

225 گرم سیب زمینی ، مکعب خورد شده

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 عدد پیاز شالوت ریز خورد شده

1 حبه سیر ریز خورد شده

1 قاشق چای خوری برگ آویشن

400 گرم تن ماهی در روغن زیتون و آبکش شده

½ پوست لیمو سنگی رنده شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده

2 تا 3 قاشق آرد ساده

1 عدد تخم مرغ کمی زده شده

115 گرم خرده های نان تازه

روغن نباتی برای تفت دادن

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس فوری

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

400 گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده

1 حبه سیر له شده

½ قاشق چای خوری شکر

½ پوست لیمو سنگی رنده شده

1 قاشق غذا خوری ریحان خورد شده

نمک و فلفل به میزان لازم

 طرز تهیه

برای تهیه کوکوی ماهی ، سیب زمینی ها را در آب جوش و نمک ، به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شود. چند تکه سیب زمینی را نگه دارید و بقیه را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده و پیاز شالوت را 5 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سیر و برگ های آویشن را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس بگذارید به آرامی سرد شود. سیب زمینی ها را با تن ماهی ، پوست لیمو ، جعفری و ادویه جات به مواد اضافه کنید . مقداری از مواد را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به 6 تا 8 قطعه کوکو تقسیم کنید . کوکو ها را اول به آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ زده شده فرو برده و در آخر با خرده های نان روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. در همین فاصله ، سس گوجه فرنگی را تهیه نمایید. روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، سیر ، شکر ، پوست لیمو ، ریحان و نمک و فلفل را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. روغن را درون یک ماهیتابه بریزید به صورتی که کف ظرف را کاملا بپوشاند . سپس آن را گرم کنید و وقتی داغ شد ، کوکوها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. روغن اضافه کوکوها را با دستمال مخصوص روغن گیری بگیرید و آنها را داغ به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.

تعداد بازديد: 76 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است