Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:18

کتلت ماهی به طریقه‌ی نروژی

کتلت ماهی به طریقه‌ی نروژی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فیله ماهی تازه یا یخ زده.....................600 تا 700 گرم

پیاز متوسط...................یک عدد

تره‌فرنگی.......................3 تا 4 شاخه

تخم‌مرغ..................2 عدد

نشاسته سیب‌زمینی یا ذرت.....................یک قاشق غذاخوري

مارگارین.........................60 گرم

روغن مایع................3 قاشق غذاخوري، سرپر

آب‌لیمو...................به مقدار لازم

نمک و فلفل........................به میزان لازم

روش‌تهیه

ماهی را شسته، آب آن را گرفته و خشک کنید. قطعات ماهي را در یک ظرف گود به آب‌لیمو آغشته کرده و به مدت 10 دقیقه به همين صورت كنار بگذاريد. تره‌فرنگی‌ها را شسته، برگ‌های سبز آن  را برای مصرف سوپ کنار گذاشته و قسمت‌های سفید آن را به حلقه‌های گرد کوچک ببرید.

ماهی را چرخ کرده و نشاسته سیب‌زمینی یا ذرت، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را اضافه كرده و خوب مخلوط کنید. پیاز را پوست کنده و رنده كنيد و به مخلوط بالا اضافه کنید.

مارگارین را در یک تابه داغ کرده و از گوشت ماهی به اندازه‌ی نارنگی گلوله‌هایی برداشته و کمی پهن کنید و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را سرخ کرده و کنار بگذارید.

تره‌فرنگی‌ها را نیز سرخ کرده و نمک و فلفل بزنید. در یک دیس مناسب کتلت ها را چیده و تره‌فرنگی‌ها را کنار آن دورچین كرده و با چند شاخه جعفری و لیموترش تزیین کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکتلتکتلت ماهیطرز تهیه کتلت ماهی تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است