Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:33

کوکوی باقلا‌سبز

کوکوی باقلا‌سبز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

باقلا سبز 300 گرم

تره 2 دسته100 گرم

شوید 1 بسته50 گرم

جعفری 1 بسته50 گرم

گشنیز 1 بسته50 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته 1 عدد متوسط

سیر له کرده 1حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 4 – 5 عدد

روغن به میزان لازم

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

باقلا را بپزید، در صافی بریزید و تا آبش برود.

آن‌گاه آن را پوره کنید.

حالا سبزیجات را تمیز کرده ریز خرد کنید.

سپس در ظرف مناسبی پوره باقلا، سبزیجات، پیاز،‌ سیر،‌ نمک و فلفل را مخلوط کنید.

بعد تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.

اینک در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و حرارت را ملایم کنید.

در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد و برشته شود.

آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود.

اکنون کوکوی باقلا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بگذارید.

برچسب ها: کوکوطرز تهیه کوکوآشپزباشیشور و شیرینکوکوی باقلا‌سبزکوکوی باقلا‌ سبزدستور تهیه کوکوی باقلا‌سبزروش تهیه کوکوی باقلا‌ سبز تعداد بازديد: 1041 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است