Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:13

فریتاتای کدو حلوائی

فریتاتای کدو حلوائی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

کدو حلوائی(مکعبی خرد کرده)  600-700 گرم

سیب‌زمینی (مکعبی خرد کرده )  300 گرم

برگ تازه اسفناج (خرد کرده) 150 گرم

پنیر فتا خرد کرده 200 گرم

پنیر چدار خرد کرده 90 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده  8 عدد

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد متوسط

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کدو حلوائی را با یک‌سوم پیمانه آب بخارپز کنید. آن‌گاه سیب‌زمینی را با قدری آب و نمک به مدت 5-8 دقیقه بپزید.

حالا در کاسه مناسبی کدو، سیب‌زمینی، اسفناج، پنیر‌ها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخم‌مرغ را نیز بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

سپس ظرف مناسب چهارگوشی را به ابعاد 20×20 با کاغذ مومی چربکرده بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کنید. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید.

سپس پیاز را در باقیمانده روغن دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه ‌سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30-45 دقیقه بپزید. تا سطح آن طلائی شود.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشفریتاتای کدو حلواییانواع غذا با کدو حلواییآشپزی مدرنمواد لازم برای تهیه فریتاتای کدو حلواییکوکوی کدوحلوایی تعداد بازديد: 1442 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است