Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 10:06

کوکوی بادکوبه‌ای (چغرتمه)

کوکوی بادکوبه‌ای (چغرتمه)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینة‌ مرغ پخته  و ریش ریش‌کرده 2 عدد (500 گرم)

پیازداغ خلالی سرخ کرده 4 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 2 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

زعفران آبکرده 1 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 8 عدد

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا 

مرغ، پیازداغ، سیب‌ زمینی، فلفل دلمه، رب گوجه‌فرنگی، زعفران، بیکینگ‌پودر و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌‌ها را شکسته و به همراه نمک، فلفل به مایه کوکو بیفزائید. سپس در تابه نچسبی قدری روغن بریزید.

حالا مایه کوکو را در آن بریزید و روی حرارت ملایم کوکو را بپزید تا یک طرف آن سرخ شود اکنون کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن طلایی شود.

در ظرف مناسبی بکشید، به همراه نان یا چلو سرو نمایید.

برچسب ها: کتلتکوکوآشپزباشیشور و شیرینکوکوی بادکوبه‌ای(چغرتمه) تعداد بازديد: 968 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است