Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:45

کوکوی سبزیجات تابستانی

کوکوی سبزیجات تابستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

هویج ریز خرد کرده و پخته...............1 عدد متوسط

کدوسبز ریز خرد کرده............. 1 عدد متوسط

کنسرو نخودفرنگی............... یک دوم پیمانه

کنسرو ذرت......................یک سوم پیمانه

لوبیاسبز خرد کرده و پخته.....................یک سوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده..............یک دوم پیمانه(سبز و قرمز)

جعفری خرد کرده.................1 قاشق سوپخوری

کرفس ریز خرد کرده و پخته ................1 ساقه

سیر له کرده.............. 2 حبه

نمک و فلفل............. به میزان لازم

تخم مرغ همزده................ 4 عدد

روغن ..............به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

 

روش تهیه

هویج، کدو، نخودفرنگی، ذرت، لوبیاسبز، فلفل دلمه‌ای، جعفری، کرفس، سیر، نمک، فلفل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایة کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید و با حرارت ملایم و در بسته کوکو را بپزید. اینک کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن برشته شود. حالا کوکو را برش زده و در ظرف مناسبی بگذارید. 

برچسب ها: کوکوکوکو سبزیجاتطرز تهیه کوکو سبزیجاتسبزیجات تابستانی تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است