Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:17

كوكوی شيرين گردويی

كوكوی شيرين گردويی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سيب‌زميني خام.....................500 گرم         

تخم‌مرغ متوسط...................5 عدد          

گردو.................150 گرم

روغن براي سرخ كردن..................مقداري

خلال پسته و بادام....................مقداری براي تزيين

 

مواد لازم برای شربت كوكو:

آب................200 گرم       

شكر...................300 تا 350 گرم            

گلاب.....................یک‌هشتم پيمانه        

زعفران دم كرده غليظ..........................یک قاشق سوپخوری

طرز تهيه شربت كوكو:

آب و شكر را روي حرارت گداشته و بعد از اينكه جوش آمد، به مدت 10 دقيقه با حرارت كم آب و شكر را بجوشانيد. سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید. بعد از يكي دو جوش حرارت را خاموش کرده و شربت را كنار بگذاريد.

طرز تهيه كوكو:

سيب‌زميني‌ها را آب‌پز كنيد. پوست آنها را گرفته و كاملاً بكوبيد تا پوره شده و گلوله‌اي نداشته باشند. تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كنيد. بعد از افزودن هر تخم‌مرغ مواد را كاملاً بكوبيد تا يكدست شوند. مغز گردوها را کوبیده(گردو نبايد زياد نرم شود و بايد كمي درشت بماند) و به مخلوط سيب‌زميني و تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنيد. مايه كوكو را در تابه  نچسبي كه در آن روغن را داغ کرده‌اید، بريزيد. درب تابه را بسته و بعد از اينكه يك طرف كوكو سرخ شد، حرارت را خاموش كنيد.كمي كه كوكو خنك شد، به دلخواه برش زده و برش‌ها را برگردانيد. تابه را مجدداً روي حرارت گذاشته و طرف ديگر كوكو را با در نيمه باز سرخ کنید. در اين مرحله دو سوم از شربت ولرم را روي كوكو بريزيد و به مدت 20 دقيقه تابه را روي حرارت ملایم بگذارید تا شربت به خورد كوكو برود. سپس بقيه شربت را اضافه کرده و 10 دقيقه ديگر روي حرارت بگذارید. در اين مرحله حرارت را خاموش كرده و بعد از نيم ساعت كه كوكو خنك شد، برش‌ها را به ظرف سرو منتقل كنيد و روي هر برش را باخلال پسته و بادام خرد شده تزيين نماييد.

برچسب ها: کوکوگردو تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است