Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:38

کوکوی بادمجان کبابی و سبزیجات

کوکوی بادمجان کبابی و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادمجان کبابی و ساطوری کرده 6 عدد متوسط

نخود فرنگی یک‌دوم پیمانه

کنسرو ذرت یک‌سوم پیمانه

فلفل هالوپینو خرد کرده 5 عدد

قارچ خرد کرده 150 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 4 تا 5 عدد

روغن مخصوص سرخ‌کردنی به میزان لازم

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

بادمجان، نخود فرنگی، ذرت، فلفل، قارچ، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید تا داغ شود.

حالا مایه کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

وقتی یک طرف آن پخت طرف دیگر را برگردانید تا پخته و برشته شود.

اینک کوکو آماده را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکوکوکوکوی بادمجانآشپزباشیکوکوی سبزیجاتشور و شیرینکوکوی بادمجان کبابی و سبزیجاتکوکوی بادمجان کبابی تعداد بازديد: 57 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است