Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:58

کوفته ترکی

کوفته ترکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر:

گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم

پیاز رنده کرده 2 عدد

سیر له کرده 3 حبه

گشنیز خرد کرده 1 پیمانه

فلفل سبز خرد کرده 1-2 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز رنده کرده 1 عدد

زیره سبز یک‌چهارم قاشق چایخوری

سماق یک‌‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت، پیاز، سیر، گشنیز، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای رنده کرده، زیره، سماق، زنجفیل، نمک و پودر فلفل را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، ورز دهید.

آن‌گاه هر بار به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست فرم دهید و در سینی فر چرب کرده قرار دهید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد  به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بگذارید تا بپزد.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیسرمه جلیلیطرز تهیه انواع کوفتهکوفته ترکیطرز تهیه کوفته ترکیمواد لازم برای تهیه کوفته ترکی تعداد بازديد: 1125 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است