Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:02

کوکوی باقلا سبز | طرز تهیه کوکوی باقلا سبز

کوکوی باقلا سبز | طرز تهیه کوکوی باقلا سبز

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کوکوی باقلا سبز:

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

روغن مخصوص سرخ كردن 3- 4 قاشق سوپخوری

باقلا سبز خرد كرده  300 گرم

شوید یا گشنیز خرد كرده  3- 4 قاشق سوپخوری

آرد گندم  2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

تخم مرغ  5 عدد

 

 

آشپزباشی : مرضيه مرشدي

طرز تهیه کوکوی باقلا سبز:

در تابهای، پیاز را با 2 قاشق سوپخوری از روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. باقلا سبز، پیاز، سبزی، آرد، نمك و فلفل را به تخممرغهای زده شده بیفزائید و بخوبی مخلوط نمائید.

باقیمانده‌ی روغن را در تابه گرم كنید و مخلوط به دست آمده را در آن بریزید. سطح مایه را صاف كنید و با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 12- 15 دقیقه بپزید. وقتی یك طرف كوكو برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. حالا كوكو را به قطعات مساوی برش دهید و در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: طرز تهیه کوکوطرز تهیه کوکوی باقلا سبزکوکوی باقلا سبز تعداد بازديد: 2237 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است