Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 06:59

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز متوسط............۲ عدد

بادمجان دلمه‌ای متوسط.............۸ عدد

گوشت چرخ کرده.............۵۰۰ گرم

نمک..............به مقدار لازم

فلفل...............به مقدار لازم

دارچین..............به مقدار لازم

جعفری خرد شده.............۱ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی..............۱ فنجان

عصاره لیمو ترش..............۱ فنجان

تربچه............۲ عدد

روغن................به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان‌ها را شسته یک قطعه از بالای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم.

سپس مغز داخل آن‌ها را درآورده داخل آن‌ها را نمک می‌زنیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.

گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آن‌ها را داخل بادمجان‌ها می‌ریزیم.

قطعه‌های بریده شده را روی بادمجان‌ها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم.

در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.

و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین می‌کنیم.

برچسب ها: آموزش آشپزیدلمه بادمجاندلمهطرز تهیه دلمه بادمجاندلمه بادمجان قلمیدلمه بادمجان بدون گوشتدلمه بادمجان بقچه ایدلمه بادمجان با پنیر پیتزادلمه بادمجان با رب انار تعداد بازديد: 941 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است