Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:45

كوفته با سس ماست هندى

كوفته با سس ماست هندى

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم

پياز رنده کرده ١ عدد متوسط

گشنيز و جعفرى (خرد کرده) ٢ قاشق سوپخورى

برنج آبكش کرده ١ پيمانه

نمک به میزان لازم

پودركارى  ١ قاشق سوپخورى

گراماسالا  ١ قاشق چايخورى

روغن    به میزان  لازم

پياز سرخ كرده ١  قاشق سوپخورى

ماست چكيده یک‌دوم  پيمانه

زعفران     به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت، پياز، سبزى، برنج و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

آن‌گاه نیمی از پودر کاری و گراماسالا را به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.

حالا هر بار از گوشت به اندازة نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آن را در روغن سرخ کنید.

سپس پیاز را در قابلمه‌ای ریخته و ادویه‌ها را به آن بیفزائید و کمی تفت دهید و کوفته‌ها را اضافه کنید.

حالا کمی آب بریزید و اجازه دهید کوفته‌ها بپزد. همینکه کوفته‌ها پخت، آنها را در ظرف مناسبی بچینید.

بعد ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید و در آب کوفته بریزید و صبر کنید تا اندکی گرم شود.

اینک سس را از روی حرارت بردارید و روی کوفته‌ها بریزید.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیانواع کوفته و دلمهکوفته با سس ماست هندیطرز تهیه کوفته با سس ماست هندیمواد لازم برای تهیه کوفته با سس ماستطرز تهیه سس ماس ت هندی تعداد بازديد: 297 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است