Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 18:13

سس باربیكیو

سس باربیكیو

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سیر 2 حبه

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پوره گوجه‌فرنگی 200 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

سركه سفید چند قطره (برای سس رقیق‌تر میزان بیشتری لازمست)

آشپزباشی

 

با استفاده از لبه تخت كارد آشپزخانه روی حبه‌های سیر ضربه بزنید تا پوست آنها جدا گردد.

سپس سیرها را ریز خرد كنید.

برای له كردن سیر، نصف قاشق چایخوری نمك را به سیر خردشده اضافه كنید و با استفاده از لبه تخت كارد آشپزخانه آن را نرم كنید.

سپس مواد دیگر را بیفزائید، روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود.

یادآوری: از این سس برای مزه‌دار كردن تكه‌های گوشت، دنده،... استفاده می‌كنند.

همچنین به صورت سرد همراه با انواع سوسیس بسیار مطلوب است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسآموزش سسآشپزباشیسس باربیكیومزه دار کردن گوشتمزه دار کردن دنده تعداد بازديد: 1804 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سس چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است