Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:05

ترشی گوجه سبز

ترشی گوجه سبز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوجه‌سبز 1 كیلوگرم

 

سیر  چند حبه

 

نعنا ( در صورت تمایل) كمی

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

سركه به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا گوجه‌سبز را درون ظرفی بریزید و مقداری آب، یك قاشق پر نمك به آن بیفزائید و به مدت 24 ساعت كنار بگذارید. سپس آب آن را دور بریزید، چند بار با آب سرد بشوئید، درون صافی بریزید و چند ساعت صبر كنید تا آبش  كاملاً گرفته شود.

حالا گوجه‌سبز را درون شیشه بریزید و چند حبه سیر خردكرده یا درسته و قدری نعنا، به آن اضافه كنید. اكنون به مقدار دلخواه نمك در مقداری سركه بریزید و آن را كاملاً هم بزنید. سپس سركه را روی مواد بریزید و درِ ظرف را محكم ببندید.

یادآوری: برخی از انواع گوجه‌سبز را وقتی درون سركه می‌ریزند، چروكیده و یا به عبارت دیگر پلاسیده می‌شود. برای جلوگیری از این پدیده، چند سوراخ با چنگال یا چاقو، روی گوجه‌سبزها ایجاد كنید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی گوجه سبزترشی با گوجه سبزمواد لازم ترشی گوجه سبزتهیه ترشی گوجه سبز تعداد بازديد: 4712 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است