Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:53

رب كاری

رب كاری

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

تخم گشنیز 50 گرم

 

رازیانه 30 گرم

 

زیره‌ی سبز 30 گرم

 

تخم شنبلیله 15 گرم

 

فلفل سبز شیرین 5 عدد

 

فلفل قرمز تازه 4 عدد

 

زنجفیل تازه و رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر 2 حبه

 

زردچوبه 20 گرم

 

سركه‌ی قرمز انگور 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی، ادویه‌های دانه‌ای را بریزید و آن را روی اجاق برشته كنید. آن‌گاه آن را خنك كنید و در آسیاب پودر نمائید.

در كاسه‌ی دستگاه غذاساز، فلفل سبز، قرمز، زنجفیل، سیر و زردچوبه را بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد له شود.

حالا سركه را بیفزائید و روی اجاق به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

سپس روغن، ادویه‌های پودر كرده، نمك و فلفل سفید را اضافه ‌نمائید و 15 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید.

پس از سردشدن، در شیشه‌های استریل بریزید و درِ آن را ببندید.

یادآوری 1:  این رب را می‌توان به مدت یك ماه در یخچال یا سه ماه در فریز نگهداری كرد.

یادآوری 2: این رب مخصوص غذاهائی است كه در آن از كاری استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: انواع چاشنیانواع ربادویهآموزش ربآموزش چاشنیرب كاریکاری تعداد بازديد: 1976 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رب چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است