Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:32

کرپ مرغ پنیری

کرپ مرغ پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ همزده................. 2 عدد

نمک، فلفل.............. به میزان لازم

پودر سیر.................. به میزان لازم

آویشن و پودر جوزهندی ...................  به میزان لازم

روغن مایع ................2  قاشق سوپخوری

شیر................. 1 پیمانه

آرد............... 100 گرم

 

مواد لازم برای داخل کرپ

روغن................1 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده................. 1 قاشق سوپخوری

سینه مرغ خرد کرده............... 300گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده .................50 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی................ 3 قاشق سوپخوری

ذرت................ 3 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی در صورت دلخواه ...................به میزان لازم

پنیر موزارلای دالیا .................به میزان لازم

روش‌تهیه

تخم مرغ‌ها و ادویه‌جات را در کاسة‌ مناسبی بریزید و هم بزنید. آن‌گاه روغن و شیر را بیفزائید. حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغ افزوده و مخلوط کنید. سپس تابة مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با قلمو چرب کنید اینک هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و با حرارت کم اجازه دهید یک طرف کرپ سرخ شود سپس آنرا زیر و رو کنید. کرپ‌های بعد را به همین ترتیب آماده کنید.

روش تهیه مواد میانی:

روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه پیازداغ و مرغ را بیفزائید و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

حالا قارچ را اضافه کنید و تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای، ذرت و سس گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید و 3 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. اینک بگذارید مواد قدری خنک شود حالا هر بار یکی از کرپ‌ها را برداشته مقداری سس گوجه‌فرنگی با فرچه روی کرپ پخش کنید و حدود 2 قاشق سوپخوری از مایه درون آن بریزید و رول نمائید، در ظرف مناسبی کرپ‌های آماده را کنار هم قرار دهید، رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی‌رنگ شود.

برچسب ها: سس گوجه فرنگیپنیر موزارلاکرپ مرغ پنیریآویشنطرز تهیه کرپ مرغ پنیری تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است