Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 20:35

كباب بوقلمون | طرز تهیه کباب بوقلمون

كباب بوقلمون | طرز تهیه کباب بوقلمون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کباب بوقلمون

سینه‌ بوقلمون 600 گرم

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

لیموترش ورقه‌ای خردكرده  2 عدد

 

ریحان به میزان لازم

 

زیتون به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب بوقلمون:

سینه بوقلمون را به تكه‌های مكعبی و یك اندازه، خرد كنید و همراه با پیاز، نمك، فلفل، زعفران و روغن زیتون در ظرفی بریزید، رویش را بپوشانید و 6 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه آن را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب بوقلمون را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با حلقه‌های لیموترش، ریحان و زیتون بیارائید.

یادآوری: می‌توانید بعد از اینكه رنگ گوشت روی آتش كمی تغییر كرد، شروع به مالیدن كره روی گوشت‌ها نمائید.

 

برچسب ها: کبابكباب بوقلمونآشپزی با بوقلمونآموزش كباب بوقلمونروش تهیه كباب بوقلمونمواد لازم كباب بوقلمونتهیه كباب بوقلمون تعداد بازديد: 1263 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است